ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο "KS Architecture" καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διάφορων κατηγοριών.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ
ΑΔΕΙΕΣ

Έχοντας βαθιά γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας, των εξελίξεων στο χώρο και με μεγάλη εμπειρία στην έκδοση οικοδομικών αδειών, το γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής αδείας, με ταχύτητα και υπευθυνότητα ως προς την διεκπαιρέωση των απαιτούμενων εργασιών (μελέτες, συλλογή δικαιολογητικών εγγράφων, υποβολή αιτήσεων και διακίνηση φακέλων).

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο (όπως ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, περίπτερα εκθέσεων, γραφεία και ιατρεία).
Με έμφαση στην αισθητική, στη λειτουργικότητα και τη μοναδικότητα του αισθητικού αποτελέσματος. Επίσης επιμελούμαστε τη διαρρύθμιση και την εξωτερική διακόσμηση του χώρου σας, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο ή το επαγγελματικό σας προφίλ. Προτείνουμε λειτουργικές και πρωτότυπες διακοσμητικές λύσεις που μετατρέπουν τον χώρο σας σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
ΧΩΡΩΝ

Η διαδικασία της τακτοποίησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για συμβολαιογραφικές πράξεις όπως γονική παροχή, αγοραπωλησία, κ.α.
Τακτοποιώντας το ακίνητο, σας δίνεται η δυνατότητα μεγαλύτερης εκμετάλλευσης και αξιοποίησής του.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Με τη νέα διαδικασία κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες Αστέρων για τα Ξενοδοχεία και για τα Camping, και Κλειδιών για τα Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Δωμάτια - Διαμερίσματα, το γραφείο μας έχει πιστοποιηθεί μέσω Eurocert ώστε να αναλαμβάνει και να εγγυάται την καθοδήγηση, υποστήριξη και διεκπεραίωση του συνόλου των απαιτούμενων διαδικασιών και ελέγχων για την έκδοση του Πιστοποιητικού κατάταξης και τη χορήγηση/επιβεβαίωση του σήματος "Ελληνικό Πρωινό", με αξιοπιστία, ταχύτητα και χαμηλό κόστος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ
ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το γραφείο μας, εξουσιοδοτημένο και εκπαιδευμένο από το ΥΠΕΚΑ, αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης, η οποία είναι πλέον απαραίτητη για τα ακίνητα που μισθώνονται ή μεταβιβάζονται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βόθωνας, Μύκονος, Ελλάδα, 84600
info@ksarchitecture.gr
to top button