ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ / ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ / ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ / ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο, επωμίστηκε τη διεκπεραίωση μίας σειράς εργασιών για την υφισταμένη μονοκατοικία στην περιοχή της Ελιάς Μυκόνου.

Ειδικότερα, σε αυτή την πολύ όμορφη περιοχή, το “KS Architecture”, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος καθώς και το σχεδιασμό πρότασης διαμόρφωσης της μονοκατοικίας.

Ο χώρος είναι ενιαίος αλλά με διακριτές λειτουργικές υποενότητες, επιτρέποντας την ανεμπόδιστη οπτική επικοινωνία, αναδεικνύοντας παράλληλα τις λιτές γραμμές και την καθαρότητα του σχεδιασμού. Η έννοια της κίνησης διαπερνά την κατοικία σε όλα τα επίπεδα ενώ τα μεμονωμένα στοιχεία της πέτρας και του ξύλου, προσφέρουν συνολικά ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Πιστή 3D αναπαράσταση των υλικών, των όγκων, των χρωμάτων αλλά και του φωτισμού αποδόθηκε μέσω του φωτορεαλισμού από την Αθηνά Χαραλαμπίδου, σχηματίζοντας έτσι μια πληρέστερη εικόνα και άποψη για την κατοικία.

Τέλος, αναλάβαμε την έκδοση άδειας κολυμβητικής δεξαμενής και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, στα πλαίσια δόμησης της κατοικίας καθώς και την συνολική επίβλεψη του έργου.

ΕΤΟΣ

2018

ΠΕΡΙΟΧΗ

Ελιά, Μύκονος
to top button