Το αρχιτεκτονικό γραφείο KS Architecture με έδρα την Μύκονο, δραστηροποιείται από το 2012, οπότε και ιδρύθηκε από την αρχιτέκτονα- μηχανικό, Συνγκιρίδη Κωνσταντίνα, η οποία διαχειρίζεται την λειτουργία του και είναι υπεύθυνη για όλη τη διαδικασία μελέτης και κατασκευής των έργων που αναλαμβάνει το γραφείο.

Το γραφείο μας διατηρεί μια σταθερή συνεργασία με μια δυναμική ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών και μηχανολόγων μηχανικών που συστρατεύονται για την ορθότερη διεκπεραίωση του εκάστοτε έργου. Συνεργάζεται επίσης, με έμπειρους κατασκευαστές και εξειδικευμένα συνεργεία για τη σωστή εφαρμογή των μελετών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κωνσταντίνα Συνγκιρίδη, γεννηθείσα στην Αθήνα, αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2010, με το πτυχίο Αρχιτέκτων Μηχανικού.

Το 2012 ιδρύει το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο ''ksarchitecture''.

Το 2015 αποκτά το μελετητικό πτυχίο Α΄τάξης στις κατηγορίες 6 & 7 ενώ τα επόμενα χρόνια, με την κατάλληλη εκπαίδευση και εξετάσεις, γίνεται πιστοποιημένη ενεργειακή επιθεωρήτρια κτιρίων - κλιματισμού - λεβητών και εγκατάστασεων θέρμανσης.

Tο 2016 πιστοποιείται ως εσωτερική επιθεωρήτρια συστημάτων διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 αλλά και πιστοποιημένη επιθεωρήτρια για την κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών.

Έχει πολύ καλή γνώση των αγγλικών και των γαλλικών.

modern-interior-design
quote-signs

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

"Λογω ειδικοτητας συνεργαστηκα στο παρελθον με την Κωνσταντινα και θα το ξανακανω στο μελλον. Ο κλαδος του τουρισμου εχει μεγαλη αναγκη απο νεους ανθρωπους που ο καθενας απο τον τομεα του μπορει να βοηθησει τις επιχειρησεις να αναπτυχθουν.
Η Κωνσταντινα ειναι ενας απο αυτους τους ανθρωπους που με κεφι και εμπειρια, μας βοηθαει απο την πλευρα της να ολοκληρωσουμε τις υπηρεσιες που παρεχουμε στα ξενοδοχεια.
Απο σχεδιασμο μεχρι και αποπερατωση ολων των γραφειοκρατικων διαδικασιων, ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μεχρι τωρα συνεργασια. Και ειμαι σιγουρος οτι θα ειμαι και στο μελλον...
Καλη αρχη στη νεα σου σελιδα και, ολοι εμεις που σε γνωριζουμε, ειμαστε διπλα σου να σε στηριζουμε."

Διονύσης Καψοκέφαλος

"Πραγματικά ταλαντούχα σε ότι και να κάνει, με πρωτοποριακές κατασκευές, καλαισθησία εφαρμογή στο έπακρον και σχολαστικότατη.
Πάντα επιτυχίες & καλές δουλειές"

Γιάννης Τριφύλλης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

structure-design-icon
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Το έμπειρο γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής αδείας, με ταχύτητα και υπευθυνότητα.

interior-design
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή & ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο.

energy-house
ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Το γραφείο μας, εξουσιοδοτημένο και εκπαιδευμένο από το ΥΠΕΚΑ, αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Άγιος Στέφανος, Μύκονος, Ελλάδα, 84600
info@ksarchitecture.gr
to top button